642-996 덤프 Cisco 자격증 덤프

 

<시험정보>

The 642-996 DCUFD Designing Cisco Data Center Unified Fabric exam is one of the exams associated with the CCNP DC certification and to the Cisco Unified Fabric Design Specialist certification. This exam tests a candidate’s knowledge of designing Cisco Data Center Unified Fabric solutions, including reference network topologies, routing protocols, traffic design concepts, storage and storage networking architectures, scalability, availability; security and management architectures.


 

Cisco CCNP Data Center 642-996 덤프는 TestPassPort 의 프로급되는 덤프제작팀에서 시험코드  인증시험시스템데이터베이스를 해독한 기초상에서 편집,정리된 고품질덤프입니다. Cisco CCNP Data Center 642-996 덤프에는 642-996 시험문제의 모든 유형이 포함되어 있을뿐만아니라 덤프내용은 모든 시험문제범위를 덮고 있어 적중율이 95% 이상입니다.

[업데이트:2013-06-25 Q & A:86 Q&As]


 

(우의 파일을 클릭하시면 테스트버전을 보실수가  있습니다.)

1.What is one example of typical business requirements that are driving the design of installed base data
centers?
A. IT reorganization
B. virtualization
C. greater collaboration
D. physical space
Answer: C
2.What documents are not typically an output that is deliverable from the design phase?
A. high-level design
B. site requirements specification
C. troubleshooting procedures
D. migration plan
Answer: C
3.What is the most common design requirement when creating a data center solution?
A. high availability with disaster recovery
B. multicore CPU servers
C. traffic inspection for inbound traffic
D. virtualization of network resources
Answer: A
4.What is a typical output of the design planning phase that characterizes an existing data center?
A. a high-level conceptual architecture proposal
B. a gap analysis
C. a verification plan
D. reactive fault detection and correction
Answer: B
5.Which two characteristics are associated with the core layer of a Data Center Unified Fabric network?
(Choose two.)
A. no packet manipulation
B. QoS policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. Layer 2 default gateway redundancy
F. QoS classification and queuing
Answer: A,D
6.Which three characteristics are associated with the aggregation layer of a Data Center Unified Fabric
network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: B,E,G
7.Which three characteristics are associated with the access layer of a Data Center Unified Fabric
network? (Choose three.)
A. no packet manipulation
B. QoS policing
C. voice, data, and wireless convergence
D. scalable routing protocols like OSPF
E. provides default gateway redundancy
F. QoS – classification and queuing
G. routing manipulation and filtering
H. aggregates end users
Answer: C,F,H
8.Which protocols are Cisco recommended for connecting the main data center to a remote data center?
A. LISP
B. OTV
C. FabricPath
D. vPC
Answer: B
9.When migrating an existing data center network to a unified fabric network, which transitions should you
expect to see?
A. IOS to Nexus networking equipment
B. physical to virtual machines
C. Fibre Chanel to FCoE
D. iSCSI to NAS
Answer: C
10.Which three protocols are effective in minimizing the use of STP in the data center design? (Choose
three.)
A. FCoE
B. vPC
C. vDC
D. FabricPath
E. 802.1ad
F. STP
Answer: A,B,D
11.In a medium size Data Center, which three routing protocols would you use? (Choose Three.)
A. EIGRP
B. ISIS
C. OSPF
D. RIPv2
E. HSRP
Answer: A,B,C
12.Layer 2 forwarding of multicast traffic with vPC is based on which modified protocol?
A. CGMP
B. PIM SS
C. Auto-RP
D. IGMP snooping
E. Destination-based trees
Answer: D
13.Which protocol is required in order for FabricPath to support switches or hosts that dual-attach through
classical Ethernet?
A. VDC
B. vPC
C. LISP
D. OTV
E. VSS
F. TRILL
Answer: B
14.In a geographically diverse data center environment, which high-availability feature allows data
centers to simultaneously serve the same content to all sites?
A. HSRP
B. VRRP
C. SLB
D. GSLB
E. FCoE
Answer: D
15.Given the requirements, which Cisco Nexus product is Cisco recommended?
A rich feature set that makes it well suited to top-of-rack, middle-of-row, or end-of-row access-layer
applications.
Data center racks with standards-based 1 and 10 Gigabit Ethernet and FCoE features, and virtual
machine awareness features that allow IT departments to consolidate networks.
A combination of high port density, lossless Ethernet, wire-speed performance, and extremely low latency
that makes the switch family well suited to meet the growing demand for 10 Gigabit Ethernet.
A. 1000v
B. 1010
C. 2000
D. 3000
E. 4000
F. 5500
Answer: F